Cuvinte

Toți oamenii se aseamănă prin cuvinte. Numai faptele îi deosebesc.

marți, 22 mai 2012

Facandu-ma sa sufar, te vezi implinit?



"M-am trezit aproape de momentul decisiv, cu un trup firav si o minte neantrenata. Ma zbat sa reintru in ritm, acum e momentul ce l-am asteptat, ma ridic acum sau niciodata." @C.
Timpul e ciudat de trecator si amintit. Lucrurile greu de uitat sunt permanente. Persoanele reci ne atrag enorm si dam cu piciorul la bunatate, realizand intr-un tarziu timpul aiurea irosit pentru ceva nemeritat. Cuvintele spuse-n gluma deobicei au farmecul idioteniei, spunand minciuni adevarate crezand in realitatea fabulosului. Faptele mici sunt defapt pretioase, desconsiderand lucrurile  marunte, realizam gandirea proasta ce o credem zicand si aratand lumii intregi cat de superiori ne credem, chiar daca toti suntem inferiori.
Cand crezi ca ai toata lumea la picioare, realizezi ca ai calcat intr-un rahat de care cu greu te cureti. O data ajuns in varf, vei pica curand, nimeni nu te baga-n seama cand esti jos, iar fiind la inaltime, toti te vor cobori tragand cu cruzime si gelozie de tine.
Poti spune multe, caci a vorbi e indiferenta, dar nu poti arata afirmatia spuselor ce le sustinem netinand cont de realitate.
Cand crezi ca toti iti vor binele, cand toti iti sunt aproape si prieteni, realizezi ca nu ai pe nimeni defapt si crezand in oricine te afunzi din ce in ce mai mult in oceanul fara fund al ignorantei si depresiei.
Reusesti sa iti cunosti persoana interioara doar atunci cand cauti cu disperare raspunsurile intrebarilor puse de tine ce tin de sufletul tau.
Te refugiezi in propria lume creata din pricina ori a suferintei ori a unei pierderi, realizezi timpul trecut al vremii neuitarii. Cand simti ca lumea este rece, prietenii te dau la o parte, familia te uraste, persoana pe care o iubesti cu adevarat iti intoarce spatele...simti cum pamantul te inghite nemaivrand sa faci parte din lumea aceasta si ca ai vrea sa scapi de toti si toate...Nu mai ai niciun rost aici...


Se deschid portile imaginatiei catre o alta lume, cea a trecutului pe care noi o consideram mult mai valoroasa decat cea prezenta, cand cadem dintr-o piedica.


Am invatat jocul cartilor inca de mica, am invatat ca intr-un final cartile se intorc si pe fata, intorcandu-le cand nimeni nu se asteapta, te apropii de momentul interior al tau pe care nu l-ai cunoscut niciodata...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu