Cuvinte

Toți oamenii se aseamănă prin cuvinte. Numai faptele îi deosebesc.

vineri, 29 iunie 2012

Ca cel mai ucigator gand



Poti avea tot ce iti doresti pe lumea asta, si cand pierzi vreun lucru drag, trece, dar cand pierzi pe cineva iubit, regreti toata viata.
Sparg sperante, dobor iluzii, ucid imaginarul, uit vise, plang in hohote, transpir amintindu-mi, sterg ganduri... Am tot ce vreau, nu vreau sa ajung nicaieri cu tine, acum fa-te scrum, o arzi in ganduri cu ea, dispari din imaginatia mea, joaca-te singur, ai uitat deja ca tu candva ai fost totul pentru mine, poate inca esti si cu siguranta vei ramane, dar ce rost mai are sa lupt cand tu deja ti-ai inceput alt joc? Sa lupt de una singura, nu prea mai stiu.
Timpul este liderul nostru, il apreciez pentru infidelitatea lui, cand simti ca totul este splendid, atunci se termina si cand totul este infricosator, parca nu se mai termina. El merge tot inainte, dar tare as vrea sa mearga pentru cateva clipe in urma, sa-mi schimb trecutul as vrea, dar apoi ma gandesc ca fara el, as fi nimic...


Acum strig! Te strig sa vi inapoi, zbier singura, unde esti? Unde ai ajuns? Ca eu sunt tot aici de unde ai plecat singur, sunt intr-un loc de unde n-am mai scapat... Dar au trecut deja 5 luni de la plecarea ta, m-am obisnuit cu singuratatea, m-am obisnuit sa fiu nimic, sa fiu lasata in pace si nimanui sa nu-i mai pese de mine. Am inceput sa-mi sap, intr-un zid nevazut, neclar, o portita de scapare din aceasta lume a dementiei.


Vreau sa reinviu.
Vreau sa reincerc.
Vreau clipele cu tine sa le uit.
Sau poate vreau sa le retraiesc tot cu tine.
Vreau sa te am din nou.
Sau poate sa te simt aproape...


Pasesc incet spre lumina, o vad, o aud cum vrea sa ma desprinda de lumea intunecata a pierderii.. Dar se tot departeaza.. Alerg neincetat, nu ma las!



2 comentarii: