Cuvinte

Toți oamenii se aseamănă prin cuvinte. Numai faptele îi deosebesc.

marți, 7 februarie 2012

Nimic nu este permanent.

 Nu minti niciodata pe cineva care are incredere-n tine.  Nu ai incredere-n nimeni care-ti spune numai minciuni

Un univers, 9 planete, 204 tari, 809 insule, 7 mari si eu am avut prilegiul sa te 

intalnesc pe tine ♥


Stau de ceva timp ingandurata si multe  intrebari imi trec prin minte, sa le gasesc raspunsuri. Dar singura am observat ca e in zadar, n-am cedat, dar cred ca orice cap isi are gatul. Cineva care sa-l sprijine atunci cand e pe cale de a pica.
Eu insa, m-am schimbat, mi-am urmat visele, n-am renuntat... De multe ori esuam, picam, ma ridicam, ma scuturam pentru a invata, sa nu-mi abandonez drumul, sa mi-l urmez, sa-l  fac numai bun de continuat.
Cu toate gandurile mele ca nu pot singura, si cu toate ca nu renuntam, mi-am gasit sprijinul. Este acolo unde si cand am nevoie de ajutor.  O persoana necunoscuta personal poate spune si arata multe, minciuni, iluzii, vise, ganduri, abureli...dar pe langa acestea... Se pot incredinta iubirea, credinta, sinceritatea... Lucruri pe care nu multi le pot afisa, spune sau chiar destainui.
Am gasit comoara vie, care candva a fost lasata sa putrezeasca dintr-un motiv de nepasare...
Cine l-a lasat intr-un pustiu de nedescris, nu are suflet. Sa lasi o asa 'avutie' pe mana nimanui... Sa-l abandonezi fara a te uita inapoi... Nu se pot ierta acestea.
Dar ma simt norocoasa, mi-am gasit, asa cum spuneam anterior, Gatul, cel ce ma ajuta, ma indruma, ma protejeaza... Care ma si asculta, ma intelege... Este cufarul meu cu avere. L-am descoperit, l-am pastrat si-l voi pastra. Nu-l voi impartii cu nimeni. [Ce-am gasit al meu sa fie].
Cand simt ca puterile ma lasa, supararea ma injunghie, tradarea se apropie, dragostea se indeparteaza, tot ce credeam eu bun, se fac praf si pulberi si din acestea reiese demonul care ma face prizoniera lui, comoara aceea lasata demult si regasita de mine, ma ajuta sa le inving si sa ies deasupra tuturor. 
Oamenii se schimba, gandirea, trupul, si sufletul avansand in ani...
Dar un lucru stiu sigur...! 'You Da One' ♥

6 comentarii: