Cuvinte

Toți oamenii se aseamănă prin cuvinte. Numai faptele îi deosebesc.

miercuri, 4 iulie 2012

O lume de nimic





Ce crezi ca sunt ?! 
Sunt robot? Sunt piatra? Sunt bolovan?
NU!
Sunt o fiinta umana, ma doare cand vad comportamentul tau cu ea, ma doar sa vad ca pe mine ma ignori, ma doare sa vad ca  am trecut prin atatea impreuna si tu ai uitat, ma doare sa vad si sa stiu ca tu nu mai esti cum erai, ma doare sa traiesc fara tine, ma doare sa stiu ca eu pentru tine nu mai insemna nimic.
Stim amandoi ca tu m-ai iubit, dar eu stiu ca inca o fac... Tu ai inceput ceva nou, asa de neuman esti? Nu-ti mai pasa chiar deloc de mine?!


Parca as vrea sa ma vad pentru 1 minut cu el, si acel minut sa se transforme intr-o ora,  ce am pe suflet as vrea sa-i spun...si apoi sa plec... Vreau inca o data sa-l mai privesc in ochi, stia ca-mi placea asta, dar tot ce pot, este sa-i vad ochii in poze... TRECUTULE!. Esti un trecut tu! Dar de ce te tot faci prezent? De ce inca mai vi in viata mea? De ce nu te pot uita pe veci?
Chiar vrei sa stii de ce nu pot? Uita-te in trecut, chiar voi putea? Tie nu-ti pasa de mine, dar ai uitat prin cate am trecut... E clar, inima ta, este ceva strain.. NU AI ASA CEVA!



6 comentarii:

  1. e atat de greu sa uiti :(
    Cum sa uiti ceea ce te facea candva fericita?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sa uiti? Nu pooti... Chiar si cand erai copil, inca mai ai amintirile copilariei, dar acum, e si mai rau. Amintirile se fac prezent... :-<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da :( uneori iti incurca atat de mult prezentul incat parca mai bine ai uita tot .. ca o amnezie ..

      Ștergere
    2. Chiar poti uita tot ? Nu poti.. Nu putem spune "Abracadabra!"... E atat de greu...

      Ștergere
  3. Adevarul este ca uitarea e ca si un cancer, vrei sa uiti de durere si oricat ai incerca nu poti...

    RăspundețiȘtergere