Cuvinte

Toți oamenii se aseamănă prin cuvinte. Numai faptele îi deosebesc.

sâmbătă, 18 februarie 2012

Oriunde, oricand, dragostea te asteapta

      Este indicat sa crezi in dragoste la prima vedere?
[ Acum cateva zile cineva m-a intrebat daca cred in dragoste la prima vedere. Am spus ca nu. Aparentele inseala.]
     Cum sa iubesti un domn cu sufletul semanand ca ghetarul ce-a doborat Titanicul, dar cum sa iubesti un manjit, murdar cu sufletul plin de lumina si fericire ?!
     Povestea aceasta a inceput din dragostea la prima vedere, pentru doar o singura persoana din doua. Celeilalte i s-a dezvoltat odata cu inaintarea timpului.
      La inceput, pana cand fata sa-l cunoasca fata-n fata, i s-a parut doar un baiat oarecare. Dar in ziua cand l-a intalnit intra-devar, parca sagetile lui Cupidon au atins-o, nemairamanand cu niciuna.
     De atunci, fata numai la el se gandea, incerca sa afle cat mai multe despre el, insa acesta, nesimtind aceleasi ganduri, aceiasi fiori, era inchis si direct. Asta a facut-o pe fata tot mai curioasa si sa tina lupta mergand inainte nelasand garda jos.
      Pe zi ce trecea, gandul numai la el ii statea. Simtea ca se indragosteste de un strain, fara ca acesta sa-si dea seama.
      Fata, cand era mai mica, a facut un pariu cu ea insasi, dar l-a pierdut. A spus ca nu se va lasa dusa de sentimentele iubirii niciodata, nu va fi prizoniera dragostei. Dar cum sa mai tii lacatul portilor sufletului atunci cand iubirea vine la tine si tu lasi garda jos doar pentru o clipa, si ea intra pe furis, facandu-si culcus langa inima ta, nemai vrand sa plece. Cum sa o zgornesti?!
 -Dupa un lung timp-
     Aceste doua fiinte, nu puteau sta despartiti mult timp, erau ca aripile unei pasari, facand parte din aceeasi lume.
     Trecand timpul, uitandu-te in urma, vedeai o mare diferenta de cum a fost si cum este, vedeai, simteai cum acel baiat serios si inchis devenea unul sensibil.
    Au inceput sa tina unul la altul reciproc, nemai gandindu-se la consecinte, iubindu-se s-au apropiat, sunt parca legati urmand aceeasi carare. Au devenit unul si acelasi.
  Cum se pot schimba oamenii.
  Aparentele inseala.

2 comentarii:

  1. exact. f trist,insa oamenii se schimba. din inger poate deveni demon.si inca peste noapte. sau poate ca d-abia atunci isi scoate la iveala adevarata fata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii sunt intr-o continua schimbare...
    Ei nu mai sunt aceiasi...

    RăspundețiȘtergere