Cuvinte

Toți oamenii se aseamănă prin cuvinte. Numai faptele îi deosebesc.

luni, 6 martie 2017

Da, ma si noua ne place ce adorati voi

Da, ma si noua ne place ceea ce adorati voi. Dar vezi, e o diferenta intre a placea si a adora. 

Voi barbatii sustineti cu tarie ca toate femeile-s curve, dar hai sa ti-o spun p-aia dreapta, cele mai multe curve nu-s femei. Si o stiu de cand aveam 5-6-7 ani, de la Grasu-o vorba de pe strada.

De ce doar sexul frumos poate fi numit curva, zdreanta, parsiva, perversa?

Noi femeile nu ne laudam cu ce am facut azi noapte cu un tip pe care abia l-am cunoscut in club. Sau nici atat ca i-am mai descoperit si alte gauri decat pe cele initiale. De ce nu facem asta? Da, poate de rusine, poate din respect pentru noi (ca ce a fost aseara, ramane aseara), poate din maturitate. Sa fim seriosi, cine se mai lauda in ziua de azi ca a dat o muie uneia in padure? Sau ca a futut-o acolo si apoi au urmat niste scene scarboase, dar totusi el insista pe detalii? Unu care chiar nu a facut asta si inventeaza tot felul de povestioare banale prin care ar putea fi si el numit barbat ca si restul din grupul sau. Fetelor, feriti-va de acesti, nu-i pot numi barbati pentru ca nu sunt, de acesti baietei, carora inca nu le ajung banii de la mamica si fac prostioare ca sa aiba 10 lei sa va scoata la un suc.

Tu, femeie draga, de ce continui sa alergi dupa acel baietel care nu a citit o carte in viata lui, care nu are nici 8-10 clase terminate, dar ai in minte ca te va face o doamna? De ce crezi tu ca acela este sortit sa iti fie in viitor? Nu te mai grabi, fata draga. In viata asta experimeteaza, sa stii ce comoara sa alegi. de ce sa ai iubit, cand poti frumos sa nu ai, dar sa fii totusi fericita in alte moduri? De ce sa ai nevoie de bmw-urile lui ca sa poti fi renumita in oras? Fii o doamna, nu o proasta sa fii calcata in picioare.
De ce ti-ai batea joc de tine, cand doar perioada asta ti-e cea mai draga si frumoasa. Scapa cat mai poti, cat inca esti frumoasa!

Da, ma, si noua ne place ce adorati voi.

Si noua ne place sa ne-o punem, dar sa va spun o chestie, chestie pe care voi barbatii nu o intelegeti  sau daca o intelegeti, nu o sa ne dati niciodata dreptate. O femeie si-o pune, da, dar nu cu oricine; femeia stie, in mare masura ceea ce vrea, in schimb voi barbatii, ati fute tot ce prindeti. 

Da, ma si noua ne place sa va bagam mana in par atunci cand ne lingeti.
Credeti ca e misto sa apucati parul lung al nostru in timp ce o sugem? Nu  ati incercat parul scurt al unui barbat, atata chinuiala sa apuci fiecare fir de par, e mult mai usor si practic parul scurt. 

Da, ma si noua ne place sa ne sugeti degetele.
Asa stim la ce sa ne asteptam.

Da, ma si noua ne place sa aveti pieptul epilat si fara par pe spate.
Ce e mai scarbos ca parul pe spate sau un piept super paros? Vrei sa saruti pielea, dai de padure. 

Da, ma si noua ne place sa ne masturbam.
Noi femeile recunoasteam. Pentru ca e mult mai bine sa te simti bine singura decat in preajma unuia care CREDE ca ti-a oferit 5 orgasme, dar tu nu ai avut nici macar unul. 
Barbatii in schimb, ei se mint singuri, sustinand ca au pe fiecare seara cate o femeie, nu are nevoie de laba. Si in mintea lor, rup laba de 5 ori pe noapte. Nu e o chestie de ras sau de rau, dar ar fi mai frumos ca , barbat...sa poti fi numit barbat, nu o alta pizda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu