Cuvinte

Toți oamenii se aseamănă prin cuvinte. Numai faptele îi deosebesc.

luni, 6 martie 2017

Cum iti dai seama ca mimeaza...


Cum iti dai seama ca mimeaza?
Iti spun eu, nu iti dai. 

De ce?

Pentru ca femeia este un mister, este al dacu de greu si pentru ea sa isi dea seama ce vrea. Dar si cand realizeaza ceea ce isi doreste, ai pus-o, dragule! pentru ca daca tu nu faci parte din planurile ei, poti sa ii faci tu toate poftele, ca ea tot iti va da cu jet.

Cum iti dai seama ca mimeaza?
Simplu, invata sa o cunosti; invata-i mimica, obiceiurile, starile, reactiile, dorintele si vei fi in stare sa iti dai seama sigur de ceea ce vrea femeia cu adevarat si nu va trebui sa mimeze placerea.

Femeia mimeaza si din dragul de a face barbatul sa se simta bine si, totusi, da, minte! Dar o face sa nu te simti tu prost si atunci iti vor creste si pene si te vei umfla precum cocosul acela cu pieptul in fata, stii poza?

Femeia nu mimeaza, femeia se adapteaza conditiilor de stres. 
De ce?
Pentru ca femeia vrea din ce in ce mai mult si cand tu, barbate,nu esti in stare sa oferi ceea ce ea isi doreste, ea va fi nevoita sa isi mimeze placerile, dorintele, reactiile si chiar va cauta si in alta parte, ajungand sa si minta. De ce ajunge aici femeia?! Pentru ca barbatii nu inteleg nevoile femeilor si ajung sa le numeasca curve; si asa femeia prefera sa taca si sa inceapa sa isi 'procure' singure hrana- barbatii nu-s in stare sa inteleaga o femeie, ajungand la violenta domestica, injuraturi, vorbe urate chiar si familiei. Asadar, barbate, fii mai intelegator, suntem femei, suntem misterioase, copilaroase, indecise. 

Cum iti dai seama ca mimeaza?
Cum? Nu esti in stare sa vezi diferenta intre adevaratul act in sine si mimatul ei? Chiar asa de buna la asta sa fie? De cate ori a facut-o de nu iti poti da seama? Sau nu a facut-o niciodata?
Mi-e sila! Mi-e greata de unii barbati care se cred barbatii supremi, doar ca au dat numai de femei care stiau, al dracului de bine sa mimeze. Nu esti barbat, omule, esti doar o marioneta cu care s-au jucat toate acele femei pe care tu crezi ca le-ai manuit. Dar este invers, femeile parca joaca si mai bine jocul barbatului. 

Ce este femeia?-o persoana, o fiinta umana cu par lung, vopsit in culori,cu corpul mai cu forme sau nu, mai plinuta sau mai slabuta, cu unghii cu gel sau naturale, cu corpul epilat la intalniri si cu parul ceva mai crescut pe corp cand este acasa, una machiata, o scorpie cand vrea, un mister, o usuratica, un baietel, o virgina, o timida o vorbareata, o nebuna, pe interes, o parsiva,o sluga, cel mai urat cosmar al unui barbat...vezi tu, femeia poate fi in orice mod posibil, dar ea se transforma in functie de barbatul pe care il are langa ea. Si apoi intreaba-te-
Dar oare de ce mimeaza?!

Imagini pentru black and white photos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu