Cuvinte

Toți oamenii se aseamănă prin cuvinte. Numai faptele îi deosebesc.

joi, 5 iulie 2012

O viata altfel



As incerca, daca se poate, sa sting si soarele doar pentru a continua sa il visez si sa nu ma mai trezesc. As incerca, dar mi-e prea teama de cei din jur sa plang, ei spun ca lacrimile ce le vars pentru el sunt in zadar. As incerca, daca mi-ar si reusi, sa dau timpul inapoi si sa repar  greseala trecuta pe care am realizat-o in prezent ca nu ar fi trebuit sa o fac. As incerca, numai daca as stii ce simte el intr-adevar, sa il fac sa ma vrea, dar el are deja tot ce vrea, de mine nu mai are nevoie. As incerca sa imi reaprinzi sufletul, dar ce suflet mai am? Ca eu i l-am dat lui, el nu stie ca e la el, dar si totusi se joaca cu el... Il face sa planga la fiecare actiune. As incerca sa nu ma mai gandesc la el, dar parca singuratatea,nelinistea si tristetea ma domina. Nu ma vor fericita...asa ca ma fac sa imi pun tot felul de intrebi, oare o iubeste cum m-a iubit pe mine? Oare ce o face? Oare are cu cine vorbi in acest moment? Oare se simte bine? Oare s-o fi descurcat la bac? Oare ea o simti pe sfertul meu ce sentimente am avut eu?... Intrebari puse zilnic de subconstientul meu...si un raspuns din interiorul meu vine: "E fericit fara tine. Fii fericita ca se simte bine. Da. Ii e mult mai bine fara tine. Lasa-l!"


Incercari fara sfarsit.
Intrebari fara raspuns.
Ganduri necurate.
Amnezii neclare.
Lumina neagra.
Linistea zgomotoasa...
Totul, de cand a plecat el, este opus. Numai sentimentele mele fata de el au ramas aceleasi, poate mai aprinse decat atunci.... Nici nu stiu.. Mi-o lipsi sau doar ii duc eu dorul? Il iubesc, sau doar ma joc eu cu mintea mea? 
DA NORMAL! Daca nu il iubeam, mai era el in capul meu zilnic? Mai plangeam fara el?

6 comentarii:

  1. ce frumos :x aici pot spune ca ma regasesc 100% :o3 cumva suntem in situatii asemanatoare ..
    In felul asta pot sa iti spun sincer ca stiu cum e .. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este ucigator! Am sentimente ciudate rau! Mi-e dor rau de el!

      Ștergere
    2. ma-ntristezi pe mn ralluu..totusi interesant,astept urmatoarea postare :x sper k la un moment dat sa postezi ceva gen: toata tristetea mea s-a consumat,iar acum sunt fericita ! :x

      Ștergere
    3. Hmmm, pe mine, cine?
      Si eu astept acea zi...defapt acele zile...

      Ștergere
    4. Știu cum e. :o3
      Și mie îmi e foarte dor de el, dar deocamdată nu pot decât să aștept să fie bine ..

      Ștergere