Cuvinte

Toți oamenii se aseamănă prin cuvinte. Numai faptele îi deosebesc.

luni, 20 iunie 2011

About my person.

♥Hei there. Nu stiu ce este cu mine, dar de la un timp doresc a scrie si-a detine un blog. Am multe trairi, sentimente sau chiar si sfaturi pe care pur si simplu vreau a le da drumul din sufletul meu..

☺The first☺.
      Acum incep cu cateva detalii mai amanuntite legate de mine, atat exterior cat si interior.
Stiti proverbul acela "Aparentele inseala"?! Acesta este cazul meu.Stiti cum par?! O persoana dura, care lasa de dorit ca nu-i pasa de ceea ce se-ntampla in jurul ei, mai crazy intr-un sens mai impulsiv. Dar cum am mai mentionat anterior, aparentele inseala. Multi spun ca stiu cam totul despre mine, dar nu este adevarat. Acesti oameni nu stiu nici pe jumatate de cum sunt eu in realitate. O persoana melancolica sunt; ador, dar ador sa desenez [portrete, natura moarta, ingeri, personaje ETC] in creion de preferat; de multe ori ma prefac ca tot ce spun ceilalti despre mine nu ma doare; sunt genul de persoana care vorbele o dor mai rau decat loviturile. Si pun accentul pe asta, ca multi imi spun anumite lucruri pe care n-as fi vrut sa le aud. Stiti ce am mai observat? Ca n-am prieteni! Multi pe care ii credeam aproape si in care aveam incredere, mi-am dat seama ca nu sunt ce par a fi. BEWARE!. Nu spun ca si voua vi se poate intampla, eu  spun si pun aceste lucruri caci este inceputul blogului la care am visat de ceva timp si cum am mai mentionat la inceput, imi scriu si trairile.
○ Cu aceasta inchei si prima mea postare pe blog.○
Nu vreau sa ma judecati gresit, dar aceasta am simtit sa scriu si asta am scris. Thanks >.<

3 comentarii:

  1. bravo bwa imi place tot c ai scris :):X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimeni nu isi doreste sa te judece gresit, din contra, toti traiesc cu impresia ca ceea ce percep din tot ceea ce populeaza fondul lor perceptiv este exact asa cum li se pare lor ca sunt, inclusiv cand e vorba de oameni, daca nu cumva mai ales atunci cand doar despre oameni e vorba. Oricum nu te poti face cunoscuta tuturor, pentru ca nu ai cum sa castigi simpatia tuturor; dar dupa cum nici acum nu poti fi pe placul tuturor cand nici nu te cunosc cu adevarat, te poti gandi ca oricum ai face, nu vei multumi pe toata lumea fiindca nimeni nu se multumeste vreodata cu ceva. Descopera-te cuiva care merita sa te cunosca si mai inainte de toate, descopera-te pe tine insati!

    RăspundețiȘtergere