Cuvinte

Toți oamenii se aseamănă prin cuvinte. Numai faptele îi deosebesc.

joi, 1 septembrie 2011

Hmmmm. What is love?

,,[...] Dar e ciudat cat de mult imi place sa aud vorbindu-se de rau de cei pe care ii iubesc sau de care ma simt aproape, sau care imi sunt prieteni. Cand iubesc cu adevarat pe cineva, imi place sa ascult lumea barfindu-l; asta imi verifica oarecum anumite procese obscure ale constiintei mele, pe care nu le pricep si de care nu-mi place sa-mi aduc aminte. S-ar spune ca, paralel cu pasiunea sau interesul meu sincer fata de cineva, creste si o pasiune vrajmasa, care cere suprimarea, alterarea, detronarea celei dintai. [...] (Maithreyi)"

Brrrr, simti? :-s. Acei fluturi in stomac, bataile inimii care par ca vrea sa iasa din piept, mintea parca nu mai face parte din pesoana ta, ci ii apartine sentimentelor pentru acea persoana pentru care simti toate lucrurile exprimate anterior.

 Cum este cand vorbesti cu-o persoana la care tii si parca nimeni nu mai conteaza pentru tine, si acea persoana, la randul sau, sa simta acelasi lucru? IN LOVE. ♥.

 Dar :-s

Cum este cand vorbesti cu-o persoana la care tii si parca toata lumea nu mai conteaza pentru tine, dar la randul ei, sa nu simta acelasi lucruri? DESTROYED.

[Love is the greatest thing and feeling.] ♥Cuvantului acestuia "indragostit", nu ii gasesc adevarul sens. De ce? Pentru ca atunci cand spun "m-am indragostit", MINT. Nu inteleg sensul acestui cuvant, care simtindu-l ma distruge. Poate ma indragostesc de cine trebuie, sau de cine nu... Cine stie ce poate face dragostea din mine. Oricum, cum am mentionat si anterior, Iubirea este un lucru si-un sentiment de nedescris sau de neexprimat. Cateodata e bine ca o simti, alteori nu. [Exemple nu dau :)].